املاح محلول در آب

بطور طبیعی ، املاح گوناگون در آب حضور دارند ، ولی علاوه بر این املاح ، بعضی مواد شیمیایی در حین فرآوری به آب افزوده می گردد . از اینرو است که در پایان فرآوری و یا بطور کلی قبل از مصرف آب  باید از نظر کیفی کنترل شوند در مورد پاره ای از این موارد املاح شرح داده می شود .

کلسیم و منیزیم (Mg , Ca )

این دو فلز از مهمترین عناصر مورد نیاز بدن هستند و روزانه 35 درصد کلسیم و منیزیم مورد نیاز از طریق مصرف مواد غذایی جذب بدن می شود ، املاح این دو فلز موجب سختی آب هستند . ادامه خواندن “املاح محلول در آب”

فواید استفاده از آب تصفیه شده تحت روش RO

فواید استفاده از آب تصفیه شده تحت روش RO

  • داشتن پوستی سالم، زیبا و لطیف وعاری از جوش و آکنه
  • کاهش خطر بروز سرطان وبیماری کبد
  • تنظیم متابولیسم بدن
  • جلوگیری از به وجود آمدن سنگ کلیه و ناراحتی مثانه
  • استریلیزاسیون 100% آب شرب

ادامه خواندن “فواید استفاده از آب تصفیه شده تحت روش RO”

روش های مدرن و پیشرفته تصفیه آب آشامیدنی

تعریف ساده تصفیه آب این است : حذف ناخالصی ها و آلاینده های معلق و محلول از آب . هرچه ذرات ناخالصی درشت تر باشند ، جدا کردن آنها از آب آسان تر است و برعکس هرچقدر اندازه این ذرات ریز تر باشد نیاز به روشهای دقیق تری برایتصفیه آب است. بنابراین اندازه منافذ فیلترها ، مقاومت فیلترها در برابر انواع آلاینده ها و توانایی آنها در حذف ناخالصی ها بسیار مهم است. امروزه فیلترها را از جنس سرامیک ، الیاف مصنوعی و کربن می سازند. ادامه خواندن “روش های مدرن و پیشرفته تصفیه آب آشامیدنی”

مشکلات استعمال آب سخت در مصارف خانگی و صنعتی:

سختی آب، موجب کاهش کیفیت طعم و مزه چای و قهوه را می شود.

در آب سخت سبزی به خوبی پخته نمی شود.

صابون، شامپو و سایر شوینده های خانگی با آب سخت خوب کف تولید نمی کنند؛ بنابراین مصرف شوینده ها افزایش می یابد. ادامه خواندن “مشکلات استعمال آب سخت در مصارف خانگی و صنعتی:”