سختی آب

سختی آب دارای دو مشکل اساسی می باشد : محلول کلسیم و منیزیم که در آب موجود است موجب سختی آن می گردد که در داخل لوله ها، آب گرم کن ها، کتری چای، قهوه، سازندگان ماشین آلات صنعتی را تسریع می کند مقیاس جریان آب را از لوله هارا کاهش می دهد و یک ادامه خواندن “سختی آب”

هوادهی فرآیندی برای تهیۀ آب آشامیدنی استفاده می شود

هوادهی فرآیندی است که برخی اوقات برای تهیۀ آب آشامیدنی از آن استفاده می شود. از هوادهی ممکن است برای خارج ساختن گازهای مطبوع در آب (گاز زدائی) یا افزودن اکسیژن به ادامه خواندن “هوادهی فرآیندی برای تهیۀ آب آشامیدنی استفاده می شود”

نقش تصفیه آب شیرین در مصارف انسان ها

فرایندهایی که برای تصفیه آب آشامیدنی مورد استفاده قرار می‌گیرند،بستگی به کیقیت آب منبع استفاده شده دارد.بیشترآبهای زیر زمینی صاف وعاری از عوامل بیماری زا و همچنین فاقد مقادیر قابل توجهی از مواد هستند.این قبیل آبها را می‌توان با استفاده از حداقل مقدار کلر برای جلوگیری از آلودگی شبکه توزیع ، در سیستم‌های آب آشامیدنی مورد استفاده قرار دارد. اما ممکن است ادامه خواندن “نقش تصفیه آب شیرین در مصارف انسان ها”

تولید نیترات

مواد آلی که بوسیله آب حمل می‌شوند، بتدریج که در زمین نفوذ می‌کنند، در اثر کاهش و اکسایش پی در پی متلاشی می‌شوند. مجموع پدیده‌هایی که طی آنها مواد آلی اولیه به نیترات‌های حل پذیر و مستقیما قابل جذب برای گیاه تبدیل می‌شوند، تولید نیترات است. نقش تفکیک مولکول آلبومینوئید مربوط به میکروب‌های هوازی و ناهوازی‌ ای است که در خاک ، زندگی و در اولین مرحله این مولکول را به سوی تبدیل به نمکهای آمونیاکی هدایت می‌کنند. ادامه خواندن “تولید نیترات”

مزایای کاربرد پرتو فرابنفش

پرتو فرابنفش برای بسیاری از کاربردهای ضدعفونی نسبت به روشهای شیمیایی دارای مزایای زیر است :

– باکتری کشی و ویروس کشی موثر .

– تاثیر فوری .

– هزینه های سرمایه گذاری و اجرایی کم . ادامه خواندن “مزایای کاربرد پرتو فرابنفش”